За нас

Жеџијанг Лингјанг медицински апарати копродукции, Ltd.

е основана во 1987 година, е водечки производител на медицински помагала за еднократна употреба лоцирана во Југоисточна Кина со 1000 вработени.Нашата фабрика зафаќа површина од 70.000 квадратни метри, од кои 20.000 квадратни метри се 100.000-одделение GMP чисти соби.

Гледај Повеќе

Историја на компанијата

Zhejiang Lingyang Medical Apparatus Co., Ltd е основана во 1987 година, е водечки производител на медицински апарати за еднократна употреба лоциран во Југоисточна Кина со 1000 вработени.

 • Лингјанг го доби првиот уверение за регистрација на стерилни шприцеви за автоматско исклучување во Кина.

 • Лингјанг беше наведен од СЗО како единствен снабдувач на шприцеви за автоматско оневозможување во Кина.

 • Заедно со компанијата BD подготвивме индустриски стандард за автоматско оневозможување на шприцеви за имунизација со фиксна доза – Дел 3 од Стерилни хиподермични шприцеви за еднократна употреба.

 • Лингјанг успешно разви шприц со низок отпор

 • Соработуваше со Кинескиот институт за истражување на атомска енергија за развој на јонски мембрани како фармацевтски филтри

 • Развиена комбинирана цевка за вшмукување на спутум за еднократна употреба и автоматски сет за инфузија за запирање на течноста

 • Произведена IV канила за замена на странски увоз

  Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи.Побарајте информации, примерок и понуда, контактирајте со нас!

  истрага