Rreth Nesh

Zhejiang Lingyang Medical Aparatus Co., Ltd.

është themeluar në vitin 1987, është një prodhuesi kryesor i pajisjeve mjekësore të disponueshme të vendosura në juglindje të Kinës me 1000 punonjës.Fabrika jonë zë një sipërfaqe prej 70,000 metrash katrorë, nga të cilat 20,000 metra katrorë janë dhoma të pastra me 100,000 gradë GMP.

shikoni më shumë

Historia e Kompanisë

Zhejiang Lingyang Medical Apparatus Co., Ltd, u themelua në vitin 1987, është një prodhuesi kryesor i pajisjeve mjekësore të disponueshme të vendosura në juglindje të Kinës me 1000 punonjës.

 • Lingyang mori Certifikatën e parë të Regjistrimit në Kinë të shiringave sterile të çaktivizimit automatik.

 • Lingyang u rendit nga OBSH si furnizuesi i vetëm i shiringave të çaktivizimit automatik në Kinë.

 • Ne kemi hartuar së bashku me kompaninë BD për standardin e industrisë të shiringave të çaktivizimit automatik për imunizimin me dozë fikse – Pjesa 3 e shiringave sterile hipodermike për përdorim të vetëm.

 • Lingyang zhvilloi me sukses shiringën me rezistencë të ulët

 • Bashkëpunoi me Institutin Kërkimor të Energjisë Atomike të Kinës për të zhvilluar membranat jonike si filtra farmaceutikë

 • Zhvilluar një tub për thithjen e pështymës me kombinim të disponueshëm dhe një set automatik të infuzionit për ndalimin e lëngjeve

 • Prodhuar kanulë IV për të zëvendësuar importin e huaj

  Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore.Kërkoni informacion, mostër dhe kuotë, na kontaktoni!

  hetim